Κατηγορίες
337248 Καθρέφτης Τοίχου 50x80 εκ. από Μασίφ Ανακυκλωμένο Ξύλο,Καθρέφτες,Διακόσμηση

337248 Καθρέφτης Τοίχου 50x80 εκ. από Μασίφ Ανακυκλωμένο Ξύλο

Κατασκευαστής:vidaXL
Κωδικός Προϊόντος: 337250
Διαθεσιμότητα: 123
  • 50,59€

  • Χωρίς ΦΠΑ: 40,80€


Αυτός ο ξύλινος καθρέφτης τοίχου με την αντικέ όψη αποτελεί μια πρακτική αλλά και διακοσμητική προσθήκη για το μπάνιο, το υπνοδωμάτιο ή την γκαρνταρόμπα σας.

Ο καθρέφτης τοίχου είναι χειροποίητος από μασίφ ανακυκλωμένο ξύλο, ένας συνδυασμός ανακυκλωμένης ξυλείας όπως ξύλο teak, ξύλο μάνγκο, ξύλο πεύκου, οξιά κλπ. Αυτά τα ξύλα ανακυκλώνονται από παλιά κτίρια, όπως εργοστάσια, αποθήκες και βάρκες. Αυτό το γεγονός τα καθιστά μια υπέροχη, φιλική προς το περιβάλλον επιλογή στην κατασκευή επίπλων. Καθώς κάθε κομμάτι είναι χειροποίητο, τα χρώματα ποικίλλουν με πολλές μπλε, πράσινες, κρεμ και μερικές φορές ακόμα και πορτοκαλί, κόκκινες και ροζ αποχρώσεις. Αυτό σημαίνει ότι το καθένα είναι μοναδικό! Τα σημάδια φθοράς και η ορατή δομή των νερών είναι ενδεικτικά της πλούσιας ιστορίας του ξύλου και χαρίζουν στον καθρέφτη μια ζεστή και αυθεντική εμφάνιση. Οι διαδικασίες του γυαλίσματος, του βαψίματος και του λουστραρίσματος είναι περίτεχνα ολοκληρωμένες.

Το προϊόν είναι έτοιμο να τοποθετηθεί στον τοίχο χάρις στον ήδη τοποθετημένο γάντζο στην πίσω πλευρά του.

Σημαντική σημείωση: Τα χρώματα ενδέχεται να διαφέρουν από προϊόν σε προϊόν, καθιστώντας τον κάθε ένα από τους καθρέφτες μας μοναδικό. Η επιλογή γίνεται τυχαία.

  • Υλικό: Μασίφ ανακυκλωμένο ξύλο, γυαλί
  • Διαστάσεις: 50 x 80 εκ. (Υ x Μ)
  • Με γυάλισμα, βαφή και λούστρο
  • Εύκολη στερέωση σε τοίχο

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Ετικέτες: 337248 Καθρέφτης Τοίχου 50x80 εκ. από Μασίφ Ανακυκλωμένο Ξύλο, Καθρέφτες, Διακόσμηση